sunnuntai 10. helmikuuta 2013

Huomenna se alkaa!

Ihan hirmuisen ISO KIITOS kaikille viime postaukseen vastanneille.
 Antoi kovasti keskustelunaihetta meillä täällä kotona, ja siitä onkin väännetty  keskusteltu viikonloppu. ;)
Kyllä se tasa-arvo tännekin huusholliin vielä löytää, hiljaa hyvää tulee!

Huomenna alkaa Firfarmin superdieetti!
Ensi viikon ruoka-aineet on ostettu valmiiksi, ja treenauksetkin suht hyvin suunniteltu. Keittiövaakakin täytyy kyllä hommata, niin pystyy tarkemmin tuota ruokavaliota noudattamaan.
 Ainoa mikä harmittaa, on se etten pääse aamuisin lenkille tyhjällä vatsalla. Miekkonen yleensä lähtee jo niin aikaisin, ettei toivoakaan. Tai noh, voisinhan mä tietty laittaa kellon soimaan ja lähteä, mutta jos nää yöt poikasen kanssa jatkuu niin ja näin, niin veikkaan että uni jäisi sitten liian lyhyeksi. Tai toki voisin lähtee poikasen kanssa kävelylle, mutta veikkaanpa ettei täällä olisi kovinkaan iloinen pieni mies jos heti sängystä joutuisi rattaisiin istumaan. Täytyy siis sumplia! :) 


www.fitfarm.fi


Emilin yöt on ollu viime aikoina taas tosi levottomia. Oon ihan väsymyskuolemahermoromahduksen partaalla. Maitoa meillä ei enää öisin juoda, koska se oli enemmänkin "lohduke" kesken jääneille unille. Nyt siis jos ei tutin kanssa rauhotu, niin sitten annan tillkan vettä suuhun. Mutta tutti on riittänyt, eikä vesipulloa olla juurikaan tarvittu. Ongelman tuottaa se, että aamuyöstä on poikasen mielestä niiiiin ihanaa heitellä tuttia, nauraa, kiljua, heittää peittoa, repiä äitiä hiuksista, tökkiä nenään.. Lista on loputon.
En ymmärrä, kuinka vähillä unilla tuo lapsi voi pärjätä! Tietenkään ei saisi verrata, mutta kyllä musta vaan tuntuu, että tuon ikäiset yleisesti ottaen nukkuu enemmän.
Emil nukkuu yössä noin 7-9 tuntia, yleensä se on aikalailla se kahdeksan tuntia maksimissaan. Päiväunia nukutaan yhdet, ja silloin nukkuu 1-2h. Toisinaan alle tunnin.
Joten luulisi, että uni maistuisi sitten yöllä! Mutta eeei... 
Oon myös miettinyt, että onko meillä liian "myöhäinen" nukkumaanmeno aika. Päikkäreiltä herää yleensä kahden aikoihin, ja yöunille menee yhdeksän aikoihin. Siinä tulee kuitenkin se seitsemän tuntia valvomista, mikä on mun mielestä aika paljon tuon ikäiselle. Ja meillähän siis nukuttiinkin jo ihan hyvin.. Hampaita on tullut ylös kolme, joten ne tietty häiritsee unia myöskin.

Mielipiteitä ja omia käytäntöjä otetaan mieluusti vastaan! 

Nyt sirrettiin poikasen sänky myös tuonne leikkihuoneeseen, ja kokeillaan miten toimisi jos nukkuisi yksin. Tarvittaessa sitten tyynyä kainaloon ja sinne nukkumaan, siellä kun on sänky. Pidetään siis peukut pystyssä, ettei mene huoneiden välillä ravaamiseksi ensi yö.

Emma

Pssssst.. Noora arpoo! 

http://rakkauttasuurimmillaan.blogspot.fi/2013/02/hattentatti-arvonta.html

Niin ja hei, jos Tiina luet tätä, niin haluaisin vielä jatkaa blogisi lukemista. <3





5 kommenttia:

  1. Kieltämättä teillä on lyhyet unet! Ei ihme, että sua väsyttää. Ethän ehdi nukkumaan paljon mitään, jos kuitenkin haluat iltaisin viettää sitä omaa aikaa, kun lapsi on käynyt nukkumaan.
    Meillä 03/12 syntynyt tyttö nukkuu 11h yöllä (klo 21-08), ja päivällä kello 10:30 menee ekoille päikkäreille ja nukkuu 1-2h ja iltapäivällä noin kello 16-17 menee nukkumaan puoleksi tunniksi. Eli päivässä tulee joka tapauksessa 13-14h unta. Mä en saisi lasta pystymään millään hereillä, jos tulisi noin pitkä valveaika tai sitten saisi kantaa ympäri taloa tutti suussa tuntitolkulla.
    Tiina

    VastaaPoista
  2. Miten meni yö omassa huoneessa?

    VastaaPoista
  3. Mitä ihmettä miun blogissa tapahtuu. Näyttää että kävijöitä 0! En oo tehny mitään muutoksia edes... :( sähköpostiinkin oli tullu kyselyjä, miks se on salainen. Puuh. Pitäs olla ennallaan.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu tule vaan ilmoitus, että vaan kutsutuille käyttäjille :(
      Blogger on mulla ainaki sekoillu viime päivinä, et johtuisko sitten siitä.. Kato varmuuden vuoksi vielä asetukset jos ois itestään muutellu.

      Poista
    2. Tämä blogi on vain kutsuttujen lukijoiden käytettävissä

      http://pompula-pompula.blogspot.com/
      Näyttää siltä, että sinua ei ole kutsuttu lukemaan tätä blogia. Jos arvelet, että on tapahtunut virhe, ota yhteyttä blogin kirjoittajaan ja pyydä kutsu.

      Tää teksti tulee edelleen.

      Poista