sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Stressi ohi!

Blogissa on ollut hiljaisuus, pahoittelut siitä. Joulusta tuli tänä vuonna jotenkin isompi stressi kuin mitä osasin odottaa. Lähinnä stressiä aiheutti Photoboxilta tilatut kuvat, joita odottelin hermoromahduksen partaalla postista saapuvaksi. Olin jo aivan varma, ettei kuvat ehdi tulemaan.
Kuvat siis olivat olennainen osa isoisovanhempien ja isovanhempien lahjoja.
Mutta, ne onneksi saapuivat ja hiki hatussa kiireellä paketoin kaikki sukulaisten lahjat jotka lähtivät äitini mukana Jyväskylään. Tuli kyllä kiire viedä ne äidille, mutta ehtivät kuitenkin ja sehän se pääasia. Lahjojen ulkomuoto ei niin hivellyt silmiäni, eikä todella ollut sitä mitä suunnitelmissa oli. Mutta, ajatus tärkein, ja varmasti tykkäävät saajat lahjoistaan.Tällä viikolla joulustressin lisäksi ehdittiin kuitenkin käydä moikkaamassa Annmarieta ja Lilliä kahvittelun merkeissä. :)

Eilen sitten matkattiin poikasen kummisedän kyydillä Joensuuhun auto täynnä. Emil sai miekkosen isältä etukäteen joululahjaksi uuden istuimen, ja se vei yllättävän paljon tilaa. Lisäksi kummisedän siskon kaveri matkusti kyydissä, joten meidän pieni perhe ahtautui takapenkille koiraa myöten.
Matka meni hienosti kahdella pysähdyksellä ja parilla kiukulla, tällä kertaa kiukun aiheutti Emil, ei äiti ;)
Eilen kun oltiin perillä, käytiin miekkosen kanssa kaksin saunassa. Voi että miten se pieni hetkikin kaksin teki hyvää parisuhteelle. Viime aikoina parisuhde on jäänyt taka-alalle lähinnä väsymyksen takia. Mutta, nyt voi eilisen ja tän päivän perusteella sanoa että sillä saralla pyyhkii hyvin :)
No niin, eilen sitten saunan jälkeen miekkosen kavereita tuli käymään tässä anopin luona. Niinpä me sitten jätettiin poikanen mummin huomaan ja lähdettiin moikkaamaan muita tuttuja yhden Tommin luokse. Siinä vähän mietin, että mitä hittoa mä teen kuuden jätkän laumassa kuuntelemassa pieru- ja pelijuttuja. Onneksi sitten miekkosen kaverin entinen tyttöystävä soitti että tulisinko käymään ja jos lähdettäisiin käymään keskustassa.
Niinpä me tyttöset laitettiin pakkelit naamaan ja lähdettiin baanalle. :)
Oli ihan huippuilta! Törmäsin sattumalta myös mun lapsuudenystävään ja senkin kanssa ehdittiin tovi höpötellä, kunnes taas alkoi tanssijalkaa vipattaa. Nyt voin sanoa, että on niin rento olo, vaikkakin edelleen pieni päänsärky havaittavissa.

Huomenna sitten lähdetään miekkosen isovanhemmille Ilomantsiin aatoksi. Sinne tulee myös anopin veli ja sisko lapsineen. Mä niin toivon että saan kinkkua! Se on mun suurin huoli tällä hetkellä. Kuulemma kinkkua on, ja jos ei olisi, niin miekkosen isän luona sit käyn kinkkuvarkaissa. :)
Äitillekin jo soitin että mulle täytyy säästää kinkkua kun Torstaina Jyväskylään ajellaan.

Mutta nyt täytyy lähteä ylipuhumaan miekkosen veli auton rattiin ja McDonaldsiin, mun ois ihan pakko saada nugetteja!

Emma1 kommentti: