sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Vaatteet

En enää viitsi luetella luukkuja, mutta tässä näitä Emilin vaatteita jotka on mun lemppareita.
Tosin suurin osa lemppareista on edelleenkin pesussa, ja kamerakin näköjään tykkää vääristellä kuvia punakaksi, eikä väritkään nyt niin kohillaan ole. :D


Yökkärit koossa 80cm. Kaikki ostettu Facebookin kirppikseltä.
Vasemmanpuoleinen on vihreä ruskeilla raidoilla, KappAhlin merkki
Keskimmäinen Lindexin, ehdoton lemppari ja mukava päällä ( luulisin ). Ei varmaankaan enää kauaa mene kun nilkat näkyy kun tämä on päällä.
Oikean puoleinen H&M:n merkkiä, vähän isohko 80cm mutta menee hyvin kun vähän käärii hihoja. 


Potkupukumilälie ja kaksi jumpsuittia ( sanotaanko niitä enää niin?).
Serkkuni antoi tuon Paul Frankin ihanan pehmeän potkupuvun.<3 Se on niiiiin lämmin ja ihana!
Keskimmäinen ostettu myöskin Facebookin kirppikseltä, ja sinivihreäraidallisen anoppi ostanut poikaselle.
Tykkään kaikista tosi paljon, kun on niin helppo pukea päälle silloin kun laiskottaa.


Tricky Tracks huppari on näistä suosikki. "Vuori" on tosi pehmeä ja huppari lämmin, tämäkin saatiin serkultani. Kaksi muuta ei ole vielä kertaakaan ollut Emilillä päällä, mutta varmasti otan nämä käyttöön piakkoin. Kuvasta puuttuu pyykkikorissa nököttävä likainen punainen Espritin huppari jonka poikanen on saanut isotädiltään.


Oikeanpuoleiset KappAhlin farkut on niiiiin ihanat. Voisin ottaa tollaset itsellenikin.
Keskimmäiset Espritin farkut on aika naftit nykyään. Vyötärö-haara väli on tosi kapea, se kannattaa ottaa huomioon jos tuon tyylisiä housuja ostaa.

Lisäksi H&M:n ja KappAhlin raitabodyt on paljon käytössä. Newbie sarja on ehdoton suosikki ollut alusta asti. Nykyään en ole vaan enää niitä uutena ostanut, koska bodyjen laatu on huonontunut. Jokaikisestä isommasta koosta jonka olen ostanut, on joko nepparit irronneet tai saumat reikiintyneet jopa yhden pesun jälkeen. Housuissa käytetään paljon Lindexin velour housuja joissa on tähti. Lisäksi sukkikset on myös kovassa käytössä. :)

Tässä pikainen vaatepostaus. Niitä on viime aikoina kertynyt niin tuhottoman paljon että puoliakaan ei muistu mieleen esim nyt kun "pitäisi".

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti