keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukku 12

Luukku 12, Mieleisimmät kirjani

Voi miten tuli ihan melkeinpä haikea olo kun tutkaili tuota kirjahyllyä.
Ennen niin rakas "harrastus" on nyt unohtunut jäänyt ihan kokonaan. :/




Mulla on ollut kaikki Torey Haydenin kirjat, mutta näköjään puuttuu ainakin Auringonkukkametsä. Lainailin joskus paljonkin kirjoja kavereille, ja sille tielle suurin osa on jäänyt. Pitäisi hommata nää puuttuvat niin ois koko sarja. :)
Torey Haydenin kirjoista ehdoton suosikki on tuo Tiikerin lapsi. Oon lukenut sen ainakin viisi kertaa, ja muistan sen melkeinpä ulkoa. Niin surullinen ja herkkä, mutta niin ihana loppu.

Sitten, Nancy. Sekin on tullut luettua vaikka kuinka monta kertaa. Yläasteella tein siitä kirjaesitelmänkin.
Ps. Rakastan sinua on I H A N A !!
Paljon parempi kirjana kuin mitä elokuvana. Tuo on tullut luettua kolmisen kertaa, ja leffakin nähty pari kertaa ainakin.


Mulla on paljon kirjoja, jotka ovat tositapahtumiin perustuvia ja jotka sijoittuu arabimaihin.
Lupaus vapaudesta ja Lasteni tähden ovat niistä suosikit. Tosin niin surulliset, ettei näitä viitsi montaa kertaa lukea. Kerta jo riittää tajuamaan, kuinka hyvin meillä on täällä Suomessa asiat.


Toinen suosikkikirjailijani Torey Haydenin lisäksi on Liza Marklund. Hänen kirjoistaan Uhatut ja Turvapaikka on ne ehdottomat ykköset. Lisäksi olen lukenut kaikki hänen Annika Bengtzon- rikosdekkarit.
Kaikkia en omista enää, syystä kaverille lainaus. Uusin, tänä vuonna tullut on puuttunutkin koko ajan, enkä sitä myöskään ole vielä lukenut.
Niitä en nyt alkanut kuvailemaan kun ovat kovakantisena ja osasta puuttuivat nuo "kuoret". Pöh.

Mutta, tässä nämä mun rakkaimmat kirjat. :)

Emma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti