keskiviikko 12. joulukuuta 2012

Luukku 11


Luukku11, jälleen kerran päivän myöhässä.. ANTEEKSI!

Parturikampaajat, älkää edetkö.. Näkymä saattaa aiheuttaa järkytystä.

Yleensä mulla on kylppäri täynnä jos jonkunlaista shampoota ja hoitoainetta.
Nyt oon jotenkin "jämähtänyt" ja käyttänyt näitä samoja. Mä aina kyllästyn nopeesti, ellei kyse ole kampaamotuotteista. Niiden kanssa vois läträillä vaikka kuinka, niin ihania!

Tässä siis shampoot. Oriflamen nature sarjaa, Four reasons hopeashampoo ( jota en enää tarvitse ) ja Schwarzkopfin shampoo. Tällä hetkellä en tykkää kummastakaan käytössä olevasta. Toinen kuivattaa ja toinen haisee ku rankkitynnyri..

 Tässä hoitoaineet. Oriflamen nature sarjan hoitoaine, joka on suhteellisen hyvää.
Enemmän tulee kuitenkin käytettyä kampaamosta ostettua Wellan hoitoainetta. Ai että sitä tuoksua mikä hiuksiin jää! Pitäisi taas OIKEASTI ajatella joskus itseensäkin ( + tätä kuontaloa ), ja ostaa kunnon shampoot ja hoitoaineet.

Tässä volyymia antava suihke, sekä lämpösuoja. Molemmat Orfilamelta, tykkään kovasti!
Etenkin tuota lämpösuojaa voin suositella.
Klippotekin kuivashampoo, jota oon käyttänyt ehkä neljästi (?). Ei oo yhtää mun juttu tollaset, joko ne hiukset pestään tai sit laitetaan joku rätti päähän :D

Selvitysuihkeet, vasemmanpuoleinen on jotain aivan karseeta! Haisee iiiihan hirveelle. Oikein tulee jo paha olo ajatuksestakin.. Mutta siltikin sitä muutaman suihkeen oon viime päivinä joutunut laittamaan, kun tämä SUPERIHANA Natusan Kids selvityssuihke on loppumassa.
On ehkä parhain selvittämään sitten muumisuihkeen.
Niin jos niitä kampaamotuotteita ei nyt lasketa.. 

Lisäksi multa löytyy tietty hiuslakka ja mikälie hiuspuuteri (??).
Harvoin kuitenkaan käytän kumpaisiakaan, joten ne on tuolla jonkun laukun pohjalla enkä nyt jaksanut sitten alkaa kaivelemaan. :)
Tässä tämän kotiäidin tuotteet joilla selviää elämästä :)

Emma

1 kommentti:

  1. Muumisuihke on ihan paras :) Tykkään kyl ite tosi paljon tosta kuivashampoosta. Oon niin laiska pesemään hiuksia ja laitan sitä usein jos tukka puhtaanakin temppuilee. Sen jälkeen kaikki kampaukset ja ponnarit saa helpommin tehtyä ja kuohkeemmiks.

    VastaaPoista