sunnuntai 24. helmikuuta 2013

Miinus neljä pilkku yksi



Superdieetti sen kuin jatkuu ja tuottaa tulosta (ainakin vaa'an mukaan).
Nyt on lähtenyt sellainen neljä kiloa pois kahden viikon aikana. Itse en kyllä mitään eroa huomaa, mutta miekkonen toissapäivänä totesi, että maha näyttää pienemmältä. Ainoa, että jotkut vaatteet näyttää ehkä hitusen paremmalta nyt? Kiinteytyshommia tässä on kyllä edessä. Painon ei siis välttämättä tarvitsisi enää tippua, mutta eipä mua haittaa mikäli vielä muutaman kilon tippuisikin. Noh, neljä viikkoa edessä, saas nähdä.

Tämän dieetin jälkeen aion edelleenkin katsoa ruokien annoskokoja, ja mitä se lautanen ylipäätään sisältää. Otan tästä dieetistä apuja siihen että mitä, miten ja milloin kannattaa syödä. 
Se kun on mulla ollut varmasti se suurin ongelma. 


salaattia, kurkkua, omatekoisia lihapullia soveltaen,
raejuusto ja real leipää

Ensi viikolla kotitreenissä tulee toistoja enemmän. 
Tällä hetkellä se kolme kierrosta saa mut hiestä litimäräksi, joten katsotaan mitä neljännen kohdalla. 
Eilen stepperillä pompin sen puolisen tuntia, ja siihen päälle kotitreeni. Huhheijakkaa, mun reidet on ollu tänään aivan tulessa! Mut on se vaan niin hyvä fiiliskin, kun tietää tehneensä. :) 



Tänään mulla sitten onkin ollut tosi flunssanen olotila. Tuntuu kuin kurkussa kipittäis kymmenen siilivauvaa, nenää kutittaa ja aivastuttaa, päätä särkee ja yskittää vähän väliä. 
Mä niin toivon, etten tule nyt kipeäksi. 

Käykääpä kurkkaamassa Annmarien blogikirppis! :)

Nyt majottaudun sohvan nurkkaan tuon ylläolevan annoksen kanssa, ja katson jakson sarjaa nimeltä The Following. Eilen katsottiin ensimmäinen jakso ja heti jäin koukkuun. 

Mukavaa alkavaa viikkoa lukijoilleni! <3

Emma

2 kommenttia:

  1. Ihan mahtava suoritus! Onnea! Oon miettinyt useasti, että musta ei varmasti ois tuohon laihdutukseen. Pitäis kyllä joskus kokeilla, niin sittenhän sen näkis ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :)

      Juu, näin mäkin itsestäni luulin, ja niin luuli tuo mieskin :D

      Poista