keskiviikko 20. helmikuuta 2013

Blogger- ärsytys ja supersiivousvimma

Näin ensimmäisenä, mun on pakko jakaa teille tämä ärsytys, joka on jatkunut jo monta viikkoa. Nimittäin tämä Blogger! Tekisi mieli vaihtaa johonkin muuhun, kun tämä se ei tunnu koskaan toimivan niinkuin pitäisi.
Blogilistani ei tiettyjen blogien kohdalla päivity kuin satunnaisesti. Tai sitten osa julkaisuista päivittyy ja osa ei. Aina saa katsoa blogit suoraan läpi, onko tullut uusia postauksia vaiko ei. Mua niin ärsyttää! Saattaa teistä kuulostaa pikkujutulta, mutta mua tämä raastaa niin paljon!
No joo, se siitä sitten..

Tänään poikanen on jo paljon parempi vointinen. Päivän saldona on tähän mennessä yhdet ripaskat. Jospa se tästä. :) Silloin toissapäivänä emme sitten kuitenkaan lähteneet Lastenklinikalle, koska poikanen piristyi huomattavasti iltaa kohden. Jaksoi jopa vähä leikkiä ja kiukutellakin.

Emil ei ole koskaan ollut mikään tajuton tuttifani, mutta miten musta tuntuu, että viime päivinä se tutti on ollut koko ajan suussa. Nyt se tutti pitää olla joka hetkessä mukana. Toivottavasti tää on nyt joku vaihe, eikä jää päälle. Tuttipullokin tuntuu kelpaavan paremmin kuin nokkamuki, vaikka vielä hetki sitten oli päinvastoin.

Pari viime yötä on jostain syystä ollu hyviä, ripulista huolimatta. Viimekin yönä nukkui 21.30-00, sit tutti suuhun ja unia jatkettiin 5.30 saakka. Sitten otin Emilin kainaloon ja jatkettiin unia kahdeksaan saakka. :)

Muhun on tän ripulipyrjöhässäkän keskellä iskenyt vimmattu tarve saada kaikki ylimääräinen tavara ja käyttämättä jääneet vaatteet ja kengät pois nurkista pyörimästä. Osan laitoin jo nettiin myyntiin, ja illalla sitten käyn tuon vaatehuoneen kimppuun ja ronskilla kädellä heitän joko kierrätykseen tai kirppikselle.
Vähän tässä mietin sitä kirppispöydän vuokrausta, mutta se olisi sitten taas jokapäiväinen homma käydä siivoamassa. Sitten taas näillä nettikirppiksillä on se postitusruljanssi, mille en myöskään lämpee.
Voisko joku vaan tulla hakemaan ne täältä ja osasta jotain maksaakin? :D
Mutta eipä se auta, mä haluan nyt kaikesta turhasta eroon. Ja miekkosen vaatteet käyn kyllä myöskin läpi. Se kun on sellainen hamsteri ettei mitään saisi pois heittää " No kun jos joskus tarvii.." Noilla sanoilla se sanoi osasta vaatteitaan kun muutettiin tähän asuntoon Lokakuussa 2010. Arvaatte varmaan, ettei noita kyseisiä vaatteita ole käytetty kertaakaan. Ihan ovat somassa rivissä vaatehuoneessa, juuri siellä minne ne muuttaessamme viikkasinkin.

Jepsis, kello lähestyy kuutta, joten eikun syömään! :)

Emma

7 kommenttia:

 1. Mulla sama ongelma. Joidenkin blogien kirjotukset ei päivity mun sivuille ollenkaan. Joku 4kk vanha kirjotus näkyy ja sitte kirjotuksia on kuitenki tullu monia monia sen jälkeen. Blogger Rakkaus <3 !!!!

  VastaaPoista
 2. Mineakin on nyt koko ajan tutti suussa, kai se lohduttaa kun on kipeänä.
  Pistä tavaraa myyntiin tori.fi sivustolle ja laitat sihen, että haku niin ostajat tulee sun luota ne hakemaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laitoinkin eilen jo torille jotain pientä, vielä kun saisi rauhassa kuvailla ja laitella ilmoituksia niin hyvä :)

   Poista
 3. Moihei! Olit laittanut mun blogin puolella kommenttia keinutuolista. Anteeksi supermyöhäinen herääminen, mutta joo joo joo, se kiinnostaisi kovin! Jos voit ehtiessäsi laittaa viestiä osoitteeseen mutsi at mutsiavautuu piste com, ni turinoidaan keinuista lisää!

  VastaaPoista