maanantai 11. helmikuuta 2013

Äitiä "vähän" väsyttäis...eikä ihan vähän väsyttäisikään. Yö oli painajainen. Ihan täysin kokonaisuudessaan täyttä horroria. Mä nyt soitin neuvolaan, ja tässä odottelen että ehtiikö ne tänään soitella takaisin vai meneekö taas kolme päivää niinkuin yleensä. Tästä nyt ei vaan enää tule mitään, että unet jää niin vähäisiksi.
Nukkumaan poikanen meni siis yhdeksän maissa. Nukkui nelisen tuntia tyytyväistä unta omassa huoneessaan. Puoli yhden aikaan heräsin itse pieneen kitinään, mutta ajattelin olevani fiksu, enkä heti mennyt lohduttamaan. Joo, se taisikin sitten olla se suurin virhe. Siitä alkoi sitten melkein kaksi tuntia kestävä nukutaan, ei nukuta- leikki. Lopulta en enää jaksanut taistella, ja sorruin maitopulloon. Sillä sain poikasen tainnutettua hetkeksi unten maille, kunnes taas oli niin mukava istuskella ja "lauleskella".
Kuuden pintaan Emil oli valmis nousemaan ylös, mutta sitkeällä tutin laittamisella nukuttiin kahdeksaan saakka. Voi luoja.. Mistä tää johtuu, oikeesti? Onko tää siitä että kun Emil nukahtaa syliin, ja sit me kannetaan se sänkyyn, ja kun herää siellä niin säikähtää? Muuta mä en yksinkertasesti keksi.

huomatkaa emilin halu järjestellä ja sisustaa tavaroiden kanssa

Äsken vetäisin aamupalan superdieetin ohjeiden mukaisesti. Ainoa mitä voin todeta on se, että mä olen aivan ähky. Niin täynnä! Aamuisin normaalisti juon pari kuppia kahvia, ja syön ehkä näkkärin tai poikasen aamupalan jämät. Nyt tuli syötyä kunnon aamupala, ja pikkuisenko turvottais.. :D
Kyllä se tästä, kohta poikanen rattaisiin ja lenkille! Tuolla sohjossa saa pakaratkin kyytiä, kun lykkii rattaita eteenpäin!

Mukavaa alkanutta viikkoa kaikille!

Emma

7 kommenttia:

 1. Meillä on huhtikuussa syntynyt poitsu ja meillä meno on ollut tuollaista 5,5 kk:n iästä lähtien. Voin sanoa, että pikkaisen on univelkaa tällä äidillä ja kyllä jo isälläkin. Väliin on toki mahtunut muutamia hyviäkin öitä, mutta kun niitä ei tule putkeen, niin eihän ne mitään auta. Eikä niitä muista! Meillä hyvin hyvin suurena syynä on ilmavaivat, joita tuntuu tulevan vähän kaikesta. Nyt ollaan saatu tilanne rauhoittumaan ja ruokarepertuaali alkaa olemaan jo jonkunmoinen. Vielä kun viljat saataisiin puuron muodossa kehiin, niin luulen, että yöt helpottaisivat. Sillä olen myös huomannut, että pojalla on usein todella nälkä yöaikaan ja maito on annettava. Mutta kovasti tsemppiä sinne, täytyy vain luottaa siihen, että nämä ovat vaiheita! Ei muuten, mutta kesäkuussa pitäisi kakkosen meille syntyä ja jos vielä ykkönenkin herättelee öisin niin mikä zombi sitä syksyllä onkaan! =) No itsepähän tähän on lähdetty...
  Piipe

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tsemppiä teillekin! Meillä alkoi uniongelmat suurinpiirtein viiden kuukauden ikäisenä, sitä ennen nukkui kuin unelma.

   Poista
 2. Toivottavasti apu emilin uniin löytyy!

  Ja superdieetti.. Huh mäki oon niin täynnä! Ja pissattaa koko ajan ku yritän tota vettä litkii. Nyt juotu reilu litra ja syöty aamupala ja välipala. Huh huh nyt pissalle!

  VastaaPoista
 3. Toivottavasti saatte pian jotain apuja nukkumisongelmaan. Meillä on sama nukutushomma, eli sylissä nukahtaa pullolle ja sitten vienti omaan sänkyyn, onneksemme kuitenkin heräily on aika minimaalista. Tsemppiä! http://piukat-paikat.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. Voi Emma, tunnen tuskasi! Tosin täällä väsymys on itse aiheutettua ei voi syyttää ees Kiiaa :D hahah! ihanaa että jotkut jaksaa tän kaiken härdellin keskellä vielä diettailla! tsemppiä <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pakko se on kuule tota dieettiä yrittää jos meinaa kesällä vähentää vaatetusta :D

   Poista