tiistai 5. maaliskuuta 2013

Pika-apua kaivataan!


Nyt kävi niin, että meidän yhdistelmät meni eilen kaupaksi.
Joten tänään olisi tarkoitus hakea uudet rattaat.
Luulin, että oltiin jo päätetty mitkä otetaan, mutta erehdyin katsomaan tori.fi:stä huvin vuoksi rattaita ja nyt iski valinnan vaikeus.
Eli uutena nämä :

Ora Terra


Vai käytettynä nämä : 

X-Lander XA


Ainoa mikä noissa Oran rattaissa mietityttää, on nuo renkaat. Olen tottunut kääntyviin etupyöriin, joten tottuisinko kun sellaisia ei olisikaan? Noissa X-Landereissa taas mietityttää tuo väri.. En oikein tiedä mitä mieltä siitä olen. Joten, mielipiteitä kiitos!
Kummat rattaat te valitsisitte, jos teidän tulisi jommat kummat ostaa? 


9 kommenttia:

 1. hinta oli mikä? kummat on paremmat työntää?itse ottaisin noi ekat,koska en välitä kääntyvistä etupyöristä,kun ne menee aina sinne minne ei pitäs.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käytetyt ois 200e ja noi orat 179-219e väliltä. :)

   Poista
 2. Onko tarkoitus liikkua rattailla lenkillä vai kaupungilla vai kummassakin? Onko X-landereissa mahdollisuus lukita eturenkaat ei-kääntyviksi? Itse ottaisin ehkä X-landerit, sillä kaupungilla asioidessa kääntyvät etupyörät on taivaan lahja, mutta renkaat näyttävät sen verran tukevilta että saattaisivat käydä myös lenkillä :) Tarviiko rattaita kuletella auton takakontissa, eli miten pieneen tilaan menevät? Saako selkänojan ala-asentoon? Tavarakorin tilavuus? Mm. tälläisiä minä miettisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sekä että. Liikun paljon keskustan suunnalla, mutta myös tuolla "maastossa". X-Landereissa on lukittavat etupyörät ja kuulemma menee kasaan kätevästi ja pieneen tilaan. Renkaatkin saa helposti irti. Mut harvoin autoon edes otetaan rattaita mukaan, joten sinällään sillä ei niin väliä. Selkänoja menee kummissakin alas asti. Pöh, onpa vaikeeta!

   Poista
 3. Ottaisin noi missä isot kääntyvät etupyörät :)

  VastaaPoista
 4. Samoin, minä en suostuisi ottamaan rattaita ilman kääntyviä etupyöriä. Tosin hinnat on aika kovia minun mielestä mutta sehän on niin henkilökohtaista mitä mistäkin on valmis maksamaan.

  VastaaPoista
 5. Oran Terrat ovat tosi kevyt ja ketterät! Ja samoin voin kehua Emmaljungan scoottereita! Aivan loistavat myös. Terrat ja scooterit menevät pieneen tilaan ja ovat nppäriä niin kaupungissa kuin maastossakin! :)

  VastaaPoista
 6. Heips, löysin blogisi ja jään lukijaksi.

  Olen myös selkärankareumaatikko ja pienen pojan äiti (2/2010), toisen lapsen pitäisi syntyä touko/kesäkuussa. Lukisin mielelläni selkärankareumastasi, milloin todettiin, mitä hoitoja olet saanut, miten sairaus on muokannut elämääsi.

  Minulla tilanne tällä hetkellä hyvä. Syön Salazopyriniä 2x2/pv. Todettiin 2008. Aikaisempi tutkimus 2002, jolloin ei läydetty vielä muutoksia, sairaus oli kuitenkin jo silloin olemassa. Myös äitini on sairastanut samaa sairautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kun löysit blogiini ja saan "kohtalotoverin". :)

   Mulle määrättiin kanssa samainen lääkitys, mutta en ole sitä vielä aloittanut kun Kelalla kestää vastata että saanko kelakorvauksen lääkkeistä.
   Täytyypä joskus tässä ryhdistäytyä ja kirjoittaa aiheesta.

   Tässä myös tuttavani blogi joka on selkärankareumaatikko : http://satusateita.blogspot.fi/ käy tutustumassa. :)

   Poista