lauantai 2. maaliskuuta 2013

Höpinää

Tänään käytiin kyläilemässä Annmarien luona, ja Emil sai leikkiä Lillin kanssa.
Tosin molemmat kiukkus aina yhtä aikaa, etenkin jos mammat hävisivät näköpiiristä.
Ei ollu poikanen maailman parhaimmalla tuulella kylävisiittä ajatellen, no ihmekös tuo viime yön jälkeen.

Mulla alkaa flunssa pikkuhiljaa parantua, kovasti odotan että pääsen Maanantaina taas treenaamaan. Voipi olla tuskan ja hien takana ekat treenit, mut eiköhän se siitä sitten taas. Tänään mulla on ollu jatkuvalla syötöllä ihan mahoton nälkä! Oon himoinnu etenkin ruisleipää. Sellasta kunnon ruislimppua ( mitä en ikinä edes kotiin osta ), jonka päällä olisi oivariinia ja pari juustopalaa. Joo ja juustoa! Voi että mä tänään kaupassa koskettelin niitä juustopaketteja kuin kalleimpiakin aarteita.
Ensi viikolla on tankkauspäivä, en malta odottaa!
Flunssasta huolimatta, paino on laskenut muutama sata grammaa.

Huomenna mennään siskon kanssa Ikeaan, koska hänen on kuulemma aivan pakko saada joku maljakko.. Mä haluaisin keittiöön uuden maton, mutta ei taida budjetti antaa periksi tällä(kään) kertaa.
 

Nyt pikkuhiljaa unten maille. Emilkin on nukkunu jo reilun pari tuntia. Nukahti alle viidessä minuutissa, ja YKSIN! Tosin ei nukkunut tänään kummosia päiväunia, joten väsynytkin oli. Mä niin toivon, että ensi yönä ei herättäisi miljoonaa kertaa. Maksmissaan kerran, eikö niin?

Emma

2 kommenttia:

 1. Kiva kun olitte kylässä :)

  Mites yö meni sitten?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Facebookin blogisivulle jo kirjotinki et iha ok meni :) nukku eka 20.30-03.30 kokonaan?? Ja sit tutti suuhun ja nukahti samantien, uudellee heräs puol viis ja sillonki autto tutti.. no puol seiska sit ky noustiinki :D

   Poista