torstai 1. maaliskuuta 2012

"Vois jo alkaa tulee.."

Hatut 2e, tumput 1,45e

Kameralla on taas joku ongelma, tai sit se ongelma on tuo valkoinen matto jota vasten tykkäisin kuvata.. Uusi kamera nyt pitäis anyway saada ennen kuin vauva syntyy.

Mutta siis, eilen käytiin siskon kanssa kirppiksellä.
Mukaan tarttui muutama lelu, tossut, superman- yöpaita ja Benettonin paita. Näille tuli hintaa yhteensä 11e, joten ei paha alkuunkaan. Tällä kertaa olisi ollut vaikka kuinka paljon vaatteita, mutta en viittiny ostella enempää tilaa viemään ennen vauvan syntymää. Isompiakin vaatteita meillä on jo vaikka kuinka.

Pipot ja tumput avokki osti H&M:n alesta.
Oon huomannu, että etenkin Lindexillä ja H&M:llä on enemmän tyttöjen vaatteita alessa. Ainakin Itäkeskuksen myymälöissä. Mutta hyviä alelöytöjä niistä silti on löytyny :)

Eilen tosiaan tuon kirppiskierroksen jälkeen, käytiin vielä Vuosaaren Lindexissä, josta ostin ensimmäiset imetysliivit. Anteeks, mutta kuinka isot niiden pitää olla että tissit niihin mahtuu???
Kokeilin ensin samaa kokoa kun mitä nyt käytän rintsikoissa, mutta eihän siitä mitään tullu. Puristipuristipuristi..
Eli nämä eile ostetut tuskin enää päälle mahtuvat kun maito alkaa nousta, koska ovat nyt sopivat ja  täydellisesti istuvat.

Rintsikkakokeilun jälkeen, alkoikin sitten kunnon supistelut ja vihlomiset.
Vedet vaan valu silmissä, eikä toivoakaan että olis voinu askelta ottaa eteenpäin.
Puolisen tuntia siinä ährättyä, soitin Kätilöopistolle.
Puhelimeen vastasi elämäänsä ja työhönsä kyllästyneen kuulonen naikkonen.
Vähätteli kun kerroin "kestosupistuksista", vuodosta ja vihlonnasta.
Naureskeli vaan, kun sanoin että viime kontrollikäynnillä lääkäri käski olla herkästi yhteydessä, kun voi syntyä minä hetkellä hyvänsä. Naikkosen vastaus oli että "jaa, millähän perusteella.. mistähän sellastaki voi ennustaa". Teki mieli mennä lankoja pitkin suomentaa sille naiselle asioita. Loppujen lopuksi, käskin sen katsella mun tietoja koneelta. Johan muuttui ääni kellossa.
Naikkosesta tuli loppujen lopuksi "ihan ystävällinen".
Ohjeistuksena tuli mennä kotiin, suihkuun ja Panadolia parin tunnin välein.
Jos nämä ei ois auttanu, niin sit näytille. Meni sit onneksi illan mittaan ohi.
Tai no, onneks ja onneksi.. Mä en jaksais enää yhtään odotella tän palleroisen syntymää.
Mieskin sanoi pari päivää sitten että " vois jo alkaa tulee".. Niinpä.


Emma ja Pieni Mönkijäinen 36+3

4 kommenttia:

 1. Kyllä se sieltä tulee :) Muistan kun itse kanssa tuskailin, varsinkin kun meni melkein tasan kaksi viikkoa yli ennen kuin syntyi tyttö meille. Ennen laskettua aikaan kaikki lääkärit/neuvola tädit sanoivat että tämä raskaus ei mene yli ajan.. Sillähän mä toiveikkana odotin joka päivä että tulisiko jo vauva. Lopulta sit päädyttiinkin käynnistykseen ja synnytystä käynnistettiin 3päivää ennen kuin meidän vauva syntyi..

  Mutta hei, eihän vauvat tuppaa jäämäänkää sinne masuu ;) Ootko muuten millä viikoilla nytten ? :) Toivottavasti pian tulisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on rv 36+3, kohdunkaulaa ei oo yhtään jäljellä, paikat "valmiina" jne.. Ennenaikaisuuden riski on ollut Marraskuusta lähtien, jolloin jäin myös sairaslomalle. Joten, kun näitä miettii niin luulis jo pikkuhiljaa tulevan :D Mutta ehkä tässä nyt ei vaan auta kuin odotella, vaikka kuinka turhauttaakin.
   Hermostuttaa vaan nuo kivut, vois joko olla tulematta tai sit saada niin paljon aikaan, että pääsis sinne synnytysaliin saakka. :)

   Poista
 2. Täälläkin sama fiilis, että vois jo tulla. Mutta mulla sentään vielä siedettävä olo, noi sun kivut kuulostaa kamalilta! :o Ja onneks tuolla kättärillä muuttu ääni kellossa, uskon et teki mieli mennä lankoja pitkin

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaikka nyt kivut tuntuukin ihan hirveiltä, niin pitää varatua siihen että nää vaan tästä pahenee..
   Turhauttaa, mutta veikkaanpa etten oo ainoa odottaja jolla tälläiset tuntemukset :)

   Poista