torstai 15. maaliskuuta 2012

Lisää roinaa..


Koiramme Aapon hoitajalta sain kasan vähän isompia vauvan vaatteita ja sitten tuon sitterin.
Uutena en ois sitteriä ostanu kuitenkaan, kun kaikki vaavelit ei niissäkään viihdy.
Lisäksi kassista löytyi uusia tuttipullon tutteja, imetystoppi, sukkia, ristiäisservettejä, pikkuniistäjä jne.. Eli kaikkea tarpeellista kuitenkin :)

Vuokrattiin tuo vaavi-sänky. Posti-Pate sen kantoi hetki sitten sisälle.
Samantien petasin sen..
Nuo reunukset ostin Facebookin kirppikseltä muutamalla eurolla.
Sininenhän ei siis kuulu millään tavalla mun suosikkiväreihin, mutta ehkä mä kestän sen muutaman kuukauden mitä Ipana tuossa meinaa nukkua.. Vaikkakaan tuo sänky ei nyt sovi kyllä yhtään minkään muun värimaailman kanssa. Mutta tosiaan, mä ehkä kestän. :D

Tosiaan viime postauksessa oli kuva KappAhlista ostetuista vaatteista. Äsken sitten pesin tuon bodyn, niin eiköhän siitä tasku repsota.. Eli repesi pesussa, vaikka linkous oli vain 400 ja muutenkin hienopesulla pesasin.
Soittelin sitten, että saako uutta tilalle kun kuittikin löytyy jne. Kuulemma pitää mennä näyttämään liikkeeseen, ja sitten katsotaan että onnistuuko. Luulis onnistuvan, eihän ne nyt noin pienestä voi vaan revetä.
Ärsyttävää!

No mutta, jospa heittäytys taas vaihteeks tiskien pariin ja sit lähtis saunan lauteille möhömahailee.

Me, rv 38+3

2 kommenttia:

 1. Meillekkin tulossa parin viikon päästä vaavi sänky, millä sen petasit? Sehän on niin pieni, että eikös normi lakanat ja peitot oo ihan liian isoja?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ikeasta ostin pinnasänkyyn sopivia aluslakanoita, joista sit yhden leikkasin vaan kahtia. Alkuun vaavin piti nukkua äippälaatikossa, kun en heti viitsi "isoon" pinnikseen nukuttaa, joten siihen alunperin nuo lakanat leikkasin.
   Eli siis puolikas lakana, ja sit ostin Prismasta tollasen pienen torkkupeiton lastenosastolta, millä vauva sit alkuun nukkuu. Meillä kun tossa on nuo reunasuojukset, niin ilma ei pääse kiertämään, joten isommalla ja paksummalla peitolla vois tulla ihan liian kuuma. :)

   Poista