maanantai 1. huhtikuuta 2013

Syntymäpäivät

Kaksipäiväiset juhlat ohi.
Emil jaksoi hienosti, eikä tainnu kiukutella ollenkaan vieraiden ollessa paikassa.
Sokerimassankin sain kakun päälle, mutta kyllä siinä muutamat kirosanat lenteli ja ois tehny mieli heittää koko kakku seinään. Ensimmäinen kerta kun tein, ja saa olla myös hetkeen viimeinen. :D

Emil ja toinen kummisedistä

Minun sisko ja Emilin kummiäti

Lahjoista poliisiauto oli mieleisin

Emil ja eno

Välillä vähän harmitti


Emil papan sylissä

Kaiken kaikkiaan siis onnistuneet juhlat takana.
Emil sai lahjaksi paljon vaatteita, autoja, soivia leluja, välikausitakin- ja housut ja rahaa sen verran että on tällä hetkellä varakkaampi kuin minä ja miekkonen yhteensä.

Emma

4 kommenttia:

 1. Varmasti oli kivat synttärit. :) Kiva järkätä synttäreitä pääsiäisenä, kun ihanasti kaikkia koristeita yms. esillä. Ei tarvii ns. tarkotuksella etsiä johki teemaan kaikkea. :) Tosin voihan se olla, että kun Emil kasvaa niin sitten on kivempi tehäkkin joku teema, mutta kuitenkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PÄäsiäsen ajankohta onneksi vaihtelee niin ei varmaankaan aina osu juuri synttäripäivälle :) Vanhempana varmaan sit Emil itsekin osaa onneksi esittää toiveita synttäreistä :)

   Poista
 2. Paljon onnea ihanalle yksivuotiaalle Emil pojalle! :) <3

  Lindallakin on poliisiauto, miehen vanha kauko-ohjattava :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emil ja äippä kiittää :)

   Mun porukoiden varastossa ois sellanen aarreaitta että! Saletisti löytyis vanhat kauko-ohjattavat sun muut. Seuraavan kerran kun meen Jyväskylään niin käyn kyllä kaivamassa meidän vanhat lelut esiin :)

   Poista