keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Arkea

Emilin kuume loppui viikonloppuna. Satavarma en asiasta ole, koska meidän kuumemittari sekosi totaalisesti.
Ainakaan ei enää tuntunut niin kuumalta, ja nyt leikkiikin jo normaalisti. Yskä ja nuha on edelleen ihan tajutonta, mutta se taitaa nyt johtua muusta kun noista rokotteista.
Yötkin ovat olleet suhteellisen hyviä. Herätyksiä on ollut 1-3 per yö. Viime yönä mölisi neljän aikaan, mutta en mennyt poikaa katsomaan joten hiljeni ja jatkoi unia. Puoli kuudelta sitten alkoi kuulumaan itkua, kävin laittamassa tutin suuhun ja nukuttiinkin puoli kahdeksaan.

Tällä hetkellä mies yrittää tuolla saada Emiliä päiväunille, aikaa kulunut melkeinpä puoli tuntia ja korvatkin alkaa pikkuhiljaa soimaan tuosta emilin huudon määrästä.
On se niiiiiiiin vaikeaa käydä päiväunille vaikka onkin ihan väsynyt. Mulle kyllä kelpaisi päiväunet, ja en kuulkaa varmana itkisi kun "joutuisin" sänkyyn. ;D


Eilen vein vaatteita kirppikselle. Olipahan homma hinnoitella! Tänään kävin sitten siistimässä pöytää, ja onneksi kävin. Paikka oli kuin pommin jäljeltä! Hyvin oli tavaraa mennyt kaupaksi. Suurin osa Emilin vaatteista on hinnoiteltu 0,50-1,50e. Jokuset housut saattavat olla kahdesta eurosta ylöspäin. 
Omat vaatteenikin lähtevät parilla eurolla. 
Mä niin toivon että mun ei  tarttisi enää kantaa sieltä tavaraa takaisin kotiin.

Tässä kun ei töitä tunnu löytyvän, niin päivät alkavat käymään aika pitkiksi.
Onko täällä Helsingissä (etenkin idässä päin) muita mammoja jotka ovat vielä kotona pikkuisten kanssa? Seura nimittäin kelpaisi :)
Ja iltaisin lenkkiseura!

Emma2 kommenttia:

 1. Viimeisiä viikkoja viedään ennen töihin paluuta. En oikein tiedä itkeä vai nauraa...Ehkä kivaa, mutta luultavammin ei.

  Lenkkiseura kelpaisi itsellekin. Me vaan taidetaan asua "muutaman" sadan kilsan päässä toisistamme :)

  Kiva kun siellä voidaan jo paremmin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se varmasti alkuun on suruisaakin, mutta eiköhän se siitä asetu :) Mä niin haaveilen töihin menemisestä, mutta siinä kohtaa jos saisin töitä, tiedän että oisin haikein fiiliksin.

   Juu, välimatkaa taitaa olla vähän liikaa, muuten oiskin kiva :)

   Poista