sunnuntai 30. syyskuuta 2012

Valivalivali

Emil kasvaa hirmuista vauhtia ja oppii koko ajan uutta!
Pitkän aikaa edettiin peruuttamalla. Pari päivää sitten, mentiin jo ihan eteenkin päin.
Nyt tosin taas menee peppu edellä, ja satunnaisesti ryömii eteenpäin.
Konttausasentoon on noussut jo parisen viikkoa, mutta konttausta ei ole vielä ollu. ONNEKS!

Yöt meillä menee edelleen huonosti.
Satunnaisia hyviä öitä on silloin tällöin, mutta muuten melskaus ja sängyn paukuttelu on lempparipuuhaa unissaan.
Äiti ja iskä kävi kylässä Perjantaina. Ne tuli sit vielä eilen käymään.
Äiti sano, että ne oli iskän kanssa puhunu musta ja mun olemuksesta.
En oo enää kuulemma yhtään sellanen energinen ja hauska, oma itteni. Oon kuulemma vanhentunu kymmenen vuotta ja laalaalaa.
Oon tosin ite huomannu ihan saman. Ei mua enää innosta asiat niinkun ennen.
Ei huvita tehdä kotitöitä, koska mielummin nukun silloin kun Emilkin nukkuu.
Kyllä mä asioista innostun, mutta en ehkä innostu niin paljon kuin mitä ennen oisin innostunu.
Niin paljon kuin mä tuota pientä ihmistä rakastankin, niin haluaisin edes yhden illan olla ihan yksin tai miekkosen kanssa kaksin kotona. Tai edes tunnin.
Ois ihana päästä miekkosen kanssa kaksin syömään. Tai edes pitkälle kävelylle.
Viime kerta olikin juhannusviikolla..

Kaikkein eniten mä silti nautin kun poikanen hymyilee ja oppii uutta. <3


Tunnin päästä pitääkin lähteä vauvauintiin.
Ajattelin vielä tän kerran katsoa millaista siellä on. Jos meno on samanlaista kuin viimeksi, niin irtisanon koko uinnin. Mielestäni ei vaan oo järkeä maksaa liki 17e / kerta, jos voin tehdä samoja asioita vauvan kanssa ilman ohjausta.

Mukavaa Sunnuntaita! <3

4 kommenttia:

 1. Emilistä on tullut jo iso mies :)

  Meillä toi vauvauinti ei oo ihan yhtä kallista (14,5e/kerta), mut jotenkin kuvittelin et siellä tehtäis kaikki asiat ohjattuna. Nyt siellä on aluks sellanen piiri ja sama lopuks, mutta muuten ollaan vaan ihan itekseen. Ja ohjaaja kiertää katsomassa miten menee. Esim. viime kerralla kysyin itse et voitaisko kokeilla jo sukeltamista ja sitten kokeiltiin sitä ohjaajan kanssa ja siinä kaikki. Luulin, et siellä olis paljon enemmän yhteistä ohjausta jne.

  Jos mun vanhemmat olis kommentoinut noin, olisin luultavasti vetänyt herneet nenään ;) Tottakai pikkuvauvan kanssa on väsynyt ja ei muakaan vanhat asiat innosta enää samanlailla (lähinnä vauvajutut vaan kiinnostaa). Ja isovanhemmat on sitä varten, että ne voi tarvittaessa auttaa lastenhoidossa. Ainakin mun äiti on ihan fiiliksissä kun sai ekan kerran hoitaa Simoa. Oltiin sovittu se tyyliin kuukautta ennen ja jaksaa edelleenkin joka kerta intoilla miten ihanaa se oli kun Simo oli hoidossa. Vaikka mulle on aika iso kynnys jättää poikaa hoitoon, niin yritetään järkätä aina esim. kerran kuukaudessa niin et käydään miehen kans kahdestaan leffassa tai syömässä ja poika jää niille hoitoon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun ja miekkosen vanhemmat asuu satojen kilometrien päässä, eikä täällä Helsingissä asu sukua tai muita ihmisiä jotka vois auttaa hoitamisessa. Mielellään kaikki poikaa hoitaisivat, mut se tietäis sitä et pitäis saada se ensin joko keskiseen suomeen, tai itäiseen suomeen. :/

   Poista
 2. Samaa mieltä Mallan kanssa, olisin suuttunut, jos omat vanhemmat olisivat tulleet sanomaan jotain vastaavaa. Ja voisin hyvin kuvitellakin, että tulisivat. Hyväähän varmasti sinunkin vanhempasi tuolla tarkoittivat, mutta ehkä ei olisi tarvinnut sanoa niin suoraan? Siitä tulee vain paha mieli. varsinkin, jos itse tajuaa, että asiassa on jotain perää. Ei sitä tarvitse enää toisten ääneen sanoa.

  Ja mitä väsymykseen tulee, niin hitto vie, minun mielestäni pienen lapsen vanhemmalla on oikeus olla väsynyt. Ja oikeus muuttua, olla erilainen kuin ennen lapsen syntymää, sitähän se äitiksi kasvaminen on? :)

  Voimia ja jaksamista!

  -hilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän nuo kommentit kovin kivoilta tuntunu, mutta ollaa aina annettu vanhempien kanssa suoraa palautetta, joten en siitä mitenkään loukkaantunu. :)

   Ja oikeassa olet, äitiydessä väsymys on sallittua. :) Olis vaan mukavampi olla useammin energinen!

   Poista