sunnuntai 1. heinäkuuta 2012

Juhannuksesta


Tuli pitkä postaustauko ( vaihteeksi), mutta syytetään anoppia.
Juhannuksen viettoon lähdettiin tosiaan viime viikon Torstaina, ja auton keula pistettiin menemään kohti Joensuusta. Perillä oltiin vasta illalla kymmenen maissa ja matka meni kaiken kaikkiaan hyvin, yhdellä pysähdyksellä. Emil jaksoi myöskin hienosti, tosin viimeinen puoli tuntia ennen perille pääsyä oli ulinaoopperaa. Mutta ymmärtäähän sen, 5-6h autossa istuminen kyllästyttää kaikkia.


Perjantaina aamulla lähdettiin sitten kauppaan hakemaan huojuttavia juomia ja grilliin lihaisia asioita.
No okei, ostettiin me myös salaattitarvikkeita, juustoja ja kaikkia namnam juttuja :)
Citymarket vei myös yhden mun rakennekynsistä.. Tarvikkeita ei ollu tietenkään mukana joten koko viikonloppu vietettiin kynsipuolena.

Emil oli anopin hoivissa viikonlopun. Vaikka tiesin että Emil on mitä parhaimmissa käsissä, silti tätä mammaa jännitti aikalailla.. Oli meinaan ensimmäinen kerta kun joku muu poitsua hoitaa yön yli.
Hyvin oli menny, ja E oli vetässy unta palloon koko yön, kertaakaan heräämättä.
Niin ja siis, Perjantaina otin alkoholia ekaa kertaa kunnolla pitkään aikaan. Senhän sit toki huomas. :D
Mutta oli kyllä superhauskaa ja ilmat oli mitä parhaimmat!Enempää kuvia ei tältä illalta sitten viittikään julkasta, on sen verran verkkokalvoja raastavaa materiaalia... :D
Lauantaina mun sisäinen herätyskello herätti jo kahdeksalta, olo oli mitä hurmaavin.. Noh, ei kun siivomaan ja paikat kuntoon. Lähdettiin katsomaan Emiliä, käytiin suihkussa, juotiin kahvit ja sitten Emil menikin päikkäreille. Me lähdettiin perinteisesti tientoiselle puolelle jatkamaan juhannusta.
Alkuun olo oli kyllä mitä karmaisevin, mutta sitten se olotila siitä ajan kanssa hävisi.

Minä ja E:n kummistetä


Veikkaan että saan tästä kritiikkiä osakseni, kun olin pienen lapsen äitinä kaksi päivää peräkkäin ulkona.
Itse en kuitenkaan siitä koe huonoa omatuntoa, koska kun ollaan Helsingissä, meillä ei ole lapselle hoitajaa että päästäisiin kahdestaan edes syömään. Joten sallittakoon tälläinen kerta vuoteen.

Maanantaina lähdettiin aamusta ajamaan koti kohti, ja autossa oli tällä kertaa myös anoppi.
Anoppi, eli J:n äiti oli meillä päivää vajaan viikon.
Käytiin päivisin kiertelemässä kauppoja miehen ollessa töissä.
Voisin noista aleostoksista tehdä erillisen postauksen :)

Heittääkö teillä muilla nää tekstit ja kuvat miten sattuu? Tai kun yritin laittaa tekstin keskelle, niin tää automaattisesti siirtää sen vasempaan. Hermothan tässä menee!Emma
4 kommenttia:

 1. Itse sain kans hiukan kritiikkiä siitä, miten juhannustani vietin, KÄNNISSÄ :D Meillä kuitenkin sovittiin jo joskus helmikuulla (?) että M vahtii tyttöä juhannuksena selvin päin ja minä saan viettää tämän juhannuksen vielä kuten ennenkin, tutulla porukalla "rymyten" :)

  Itse ajattelin kans et se sallitaan mulle, oon ollu 10kk juomatta ja muutenkin juon vaan joskus ja jouluna (en ees jouluna, vaan juhannuksena:D ). Ja kyllä tuo nollaaminen teki aikas hyvää, nyt ei taas ole minkään näköistä tarvetta päästä rälläämään vaan jaksaa olla hyvä äiti :)

  VastaaPoista
 2. Hei mikä turvaistuin teillä on? Meillä olis tarkoitus vaihtaa kolmen kk päästä pois kaukalosta ja ollaan ettitty hyvää istuinta, poika silloin 5kk.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kaukalohan tuo vielä on :)
   Meillä olis siis kan istuimen etsintä edessä!

   Poista
 3. eikun olipasse kaukalo, kattoin väärin :)

  VastaaPoista