keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Me täällä hei!

Ja taas kerran pieni  bloggaustauko.
Joka päivä sitä miettii, että tänään mä kyllä kirjotan ja kerron sitä ja tätä.. Mutta kuinkas käykään.
Jotenkin nyt kun on ollut aurinkoista, niin tulee touhuttua enemmän. Se taas tarkoittaa iltalaiskuutta, netflixiä ja facebookkailua.. Mutta nyt on ryhdistäydyttävä tämän bloggausasian suhteen! :) 


toukokuun voittokenkä valintani
 Emil nukkuu nykään yöt kokonaan. Yläkerran herätyskello soi entisen kuuden sijaan 6.40, joten yleensä silloin alkaa meidät päivät. Tänään herättiin kyllä lähempänä puolta yhdeksää, luksusta! Päivisin ollaan paljon ulkona, etenkin jos ( ja kun ) on hyvä ilma.

Meidän arkipäivä on tällä hetkellä tämä :

Herätys 6.40- 8.30
Aamupala 8.00-9.00
Lounas 10.30-11
Päiväunet 12(.30)- 14.30/15
Välipala 15.00
Päivällinen 17.00
Iltapala 19.30
Yöunille 20/20.30

Aamupalan jälkeen mennään aina pihalle. Jos on kaupassa käytiä sun muita asioita hoidettavana, niin ne hoidetaan yleensä myöskin aina aamupalan jälkeen. Lounaan jälkeen Emil menee päiväunille, yleensä nukkuu vähintään 2,5h. Unien jälkeen leikitään sisällä, ja sit mennään taas ulos touhuilemaan. Sieltä syömään ja yleensä taas pihalle hetkeksi ennen iltapalaa.
Iltapalan jälkeen Emil käy joka ilta kylvyssä, ja sitten koittaakin yöunet.
Vähän tuppaa itsellä olemaan toisinaan aika tylsääkin kun joka päivä samanlaista, ja usein vielä yksin kun kaverit ja sisko ovat töissä. Onneks joskus tulee päiviä jolloin on muutakin seuraa kuin tuo yksi vuotias, ja illalla tuo mies.

Eilen näin pitkästä aikaa rakasta ystävää. <3
Ei kyllä olisi uskonut, että viime näkemästä on aikaa reilusti yli vuosi ( kaupassa törmäämisiä ei lasketa ).
Oli niin ihanat pari tuntia Aurinkolahden rannalla.

Ajattelin siinä rannalla ollessa, että Emil varmaan haluaisi kastella varpaita.. Juu, ei riittänyt meidän vesipedolla pelkkä varpaiden kastelu. Siellä se konttasi menemään kylmässä merivedessä.
Shortsit kerkesin pelastamaan jaloista, mutta paita ehti kastua litimäräksi.
Hyvä vain, että vesi on mukava elementti, mutta kai nyt veden lämpötilankin pitäisi vaikuttaa vaikka pienestä ihmisestä onkin kyse :D








Huomenna äiti on tulossa kyläilemään koulutehtäviensä kanssa, joten joudun apunaiseksi. Iltapäivästä pitäisi nähä yhtä kaveria, ja illasta toista. Perjantaina sitten onkin reumalääkäri, jonka olen jo muutaman kerran joutunut siiirtämään hoitajapulan takia. Nyt onneksi Emilin kummisetä pääsee hoitamaan poikasta, niin minä pääsen kyselemään lääkäriltä tulevaisuudestani. Lähinnä haluan mielipiteitä alasta jossa "kannattaisi" työskennellä. Lääkityskin pitäisi selän suhteen hoitaa kuntoon. Tänään taas selkä "jumittui", eikä onnistunut edes kävely.. Sitä ne juoksulenkit teettää.

Juoksulenkistä tulikin mieleen, että painoni ei ole noussut eikä laskenut. Tyytymätön olen SUURESTI vatsan seutuuni. Seisoessa ei valittamista, mutta kun istuu niin nahkakasa läsähtää reisille. No ei nyt oikeesti, mutta noin niinkuin liioiteltuna.
Tänään laitoin itselleni tavoitteeksi, että puolen vuoden sisään, tuossa röllykässä saa luvan näkyä jotain muutosta. Löysä ei enää kelpaa, timmiä tilalle.

Nyt nukkumaan!

Emma

6 kommenttia:

  1. Ihana kuulla teistä ja etenkin nuista yöunista, vau! Meillä herätään vieläkin yöllä sen 1-3 kertaa ja valtaosa yöstä nukutaan meidän välissä, kun oli kunnon eroahdistuskausi tuossa välillä, joka nyt illan puolesta alkaa helpottamaan.. Ehkä vois koklata sitä omaa sänkyä nyt lähiaikoina, kun vaan en unissani aina nappais viereen. ;)

    Rytmi kuulostaa tutulta! :D Paitsi meillä heräillään vasta 8-8:30 ja siitä lähes suorilta aamupalalle, mutta noin muuten. :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kuulla! :)

    Yhtenäiset yöunet on kyllä ihan täys kymppi. <3 Viime yönä Emil jotain hetken aikaa möykkäröi mutta lopetti melkeinpä samantien.. Enkä siis edes menny katsomaan mitä se siellä duunaili.

    Meillä oli kans tota eroahdistusta, ja usein sit otin viereen nukkumaan. Nyt kun Emil suostuu menemään sänkyyn ilman raivareita ja nukahtamaan yksin, niin yöt on kokonaisia. Jos nukahtaa syliin tai sohvalle tms, niin voi olla varma että yöllä ulisee.
    Toivottavasti teilläkin alkaisi kohta heräilyt jäämään! :)

    Mekin herättiin tänään vasta kahdeksalta, luksusta! :D

    VastaaPoista
  3. Ihana vesipeto :) Meilläkin jo muutama kuukausi mennyt ilman että meidän tarvitsee herätä öisin ja Minea nukkuu omassa huoneessaan 20-6 joten meillä on aikaiset herätykset :)

    VastaaPoista
  4. Ihana kuulla, että sielläkin nukutaan nykyään kokonaisia öitä =)Ja tiedän niin ton iltalaiskuuden! Jotenkin sitä aivot vaan sanoo hyvää yötä kun Linda nukahtaa ja sit ei jaksa enää ajatella mitään joten netflix tai kirja vie voiton

    VastaaPoista
  5. Heippa! Olisi kiva kuulla teiän kuulumisia :) Aiotko enää päivitellä blogia? Olen käynyt tiuhaan katseleen täällä jos jotain ilmaantuisi.. Toivottavasti jatkat vielä kirjoittelua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että joku kaipailee :) tässä olisi tsrkoitusbsaada teksti pian julkaistua, tuolla se odottaa keskeneräisenä. Kiitos viestistä :)

      Poista