tiistai 17. tammikuuta 2012

Rv 30+1

Taas kerran vähän kestänyt tän postailun kanssa.. 
Mutta nyt yritän tsempata :)

Viimeksi taisin kirjoittaa että olen menossa kontrolliin kohdunkaulan tilanteesta.
Tittidii! Tilanne näytti sen verran hyvältä, että nytpä ei tarvitse kontrolleissa ravata kun vasta Helmikuussa seuraavan kerran. Tosin selkäongelmaan löytyi syy, joka ei tällä kertaa johtunut reumasta. Nimittäin munuaisaltaan laajentuma. Ja päivystyksen lääkäri kun sanoi että ummetustahan se vaan....... :D 
Tälle nyt ei mitään tehdä jos pysyy suhteellisesti aisoissa. Onneksi nyt ei ole pahemmin kipuillut. Panadolin ja Litalginin voimalla selvitty siis!
Puhuttiin myös tulevasta synnytyksestä ja jos itse haluan, niin saan mahdollisesti yrittää synnytystä alakautta. Täysi varmaahan tuo ei vielä ole, joten ei saisi nuolaista ennen kuin tipahtaa :D
Sektiossa vaan mietityttää pidempi toipuminen ja alhainen verenpaine. Miten sitä sitten yksin pärjäisi koiran ja vauvan kanssa kun mies on päivisin monta tuntia pois.
Toisaalta, niinhän ne muutkin mammat on selvinny kautta aikojen. :)

Neuvola oli viime viikolla. Tällä(kään) kerralla ei ollu oma terkka vastassa, kun oli aikojen kanssa päällekkäisyyksiä. Mutta oikein mukava ja asiantunteva mies oli vastassa.
Painoa kertyny melkeinpä kilo per viikko viime kerrasta. Ei ihmekään kun äippähousutkin tuntuu ahdistavilta ;)
Tähän mennessä painoa on tullut pyöristettynä 14 kg lisää raskauden aikana. Kuulemma ei haittaa, koska olen nyt normaalissa painoindeksissä. Ei kyllä paljoa lohduttanut kuulla, kun itsestä tuntuu todelliselta muumimammalta.. Mutta, on sitä kiloja ennenkin pudotettu, joten enpä oo hirveemmin huolissani että ne muhun ikuisiksi ajoiksi jäisi.
Pikkunen oli jo laskeutunut alas, niinkuin itsekin liikkeistä päättelin.
Lisäksi sitten pitää mennä maksatesteihin, kun tosiaan ollu kutinaa masussa ja käsissä aikalailla.
Toivottavasti nyt ei mitään maksantoimintahäiriötä enää tähän päälle tulis. Alkaa riittää jo nää raskausajan vaivat tältä erää.
Äiti tossa miehelle vitsaili, että "tehkääpä heti toinen perään, niin ei tuu isoa ikäeroa". 
Joo, ei kiitos. Näin saman kyllä miehen silmistä :D 
Taitaa sillekin jo riittää mun ainaiset valitukset ja hormoonihumalat.

Tässä vielä masukuvaa edestä viime viikolta: 
                                           29+1

Emma ja Pieni Mies 30+1
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti