keskiviikko 4. tammikuuta 2012

Hankintoja vauvalle

Laskettuun aikaan olis reilu 11 viikkoa.
Meidän Pikkuinen tosin tulee maailmaan aiemmin, suunnitellulla sektiolla.
Huomenna on kätilöopistolla kontrolli.
Jospa uskaltautuisin kysymään, että joko ne osais jotain päivämäärää antaa.

Vielä olis vaikka mitä hankittavaa, mutta tälläiset vaunut meillä on :
Eli kun Pikkuinen kasvaa, ne muuntautuvat. Koppaosa on siis irroitettava, ja siihen tilalle vaihdetaan tuo "istuin". Vaunut on aika leveät ja olenkin miettinyt että miten niillä mahtuu esimerkiksi raitiovaunuun. Yleensä käytän vain metroa ja busseja, joten niihin näillä ainakin mahdutaan ihan hyvin :)

Turvakaukalo saatiin mun vanhalta työkaverilta. Käytön jälkiä ei näy alkuunkaan ja muutenkin voisi sanoa että kaukalo on kuin uusi.


Vaatteita meillä on vaikka kuinka, Ainakin siltä tuntuu.
Tosin en osaa arvioida yhtään, että mitä pitäisi vielä hankkia ja ottaa huomioon.
Suurin osa vaatteista on 60cm eteenpäin. Muutama ihan pieni reilu 50cm vaate löytyy myöskin.. Niitä pitäisi varmaan hankkia enemmän, kun Pieni syntyy kuitenkin etuajassa.
Äitiyspakkauksen vaatteet on ihan kivoja. Suurin osa on vaan niin tolkuttoman isoja, että saa nähä koska niitä pääsee sitten todellisuudessa käyttämään.
Kestovaippa touhuun en kyllä lähde, eli ne on meille ylimääräisiä.
Kameria ei jostain syystä tykkää yhtään toimia normaalisti, joten tuossa nyt kuva yhdestä laatikosta jossa on vaaville vaatteita. Koitellaan joku toinen päivä uusiks. :)

Seuraavana ajattelin tehdä alla olevan kuvan mukaisesti. Koira kainaloon ja peiton alle taltuttamaan flunssaa.Emma ja Pieni Mies rv 28+2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti